CES 2016: ZAPPITI PLAYER 4K






Na letošnjem CES 2016 v Las Vegas-u je prestavljena tudi celotna serija Zappiti Player 4K in sicer Zappiti Player 4K Mini, 4K in 4K Duo. Predvajalniki omogočajo UHD (4K) predvajanje video vsebin (HEVC oz. H265).




Vsi 3 predvajalniki imajo vgrajeno Wi-Fi in Bluetooth adapter s katerim lahko predvajate večpredstavnostne datoteke kar preko Wi-Fi-ja, vgrajen ima tudi USB vrata (2 x USB 2.0 in 1 x USB 3.0) ter čitalec SD kartic. Najmanjši model Mini, ima vgrajen eSATA vhod za zunanje trde diske. V drugih dveh variantah pa se uporabljajo notranji diski preko RACK enote in sicer 4K ima prostora za 1 disk, Duo pa za 2.





NAmesti se lahko 3.5'' disk z velikostjo do 8 TB v predvajalnik 4K in dvojni 3.5'' disk v Player 4K Duo, ki ima dve Rack enoti na prednji plošči.
Dobra tehnična osnova

Ne glede na model, vsi uporabljajo enak procesor proizvajalca Realtek, ki omogoča dekodiranja vseh medijskih datotek, z ali brez podnapisov. Zappiti ponuja tudi funkcijo za prenos podnapisa za film neposredno iz vgrajenega vmesnika predvajalnika. Kakorkoli že, se se zdi, da predvaja vse avdio formate, fotografije in video: HEVC, H265, MKV ... in celo ISO Blu-ray.





Ker so vsebine z ultra visoko ločljivostjo (UHD) še vedno precej redke, Zappiti obljublja, da čipi vgrajeni v svoje predvajalnike z integrirano tehnologijo Pixel Magic, je sposobna predvajati Full HD video z izboljšanjem njihove kakovosti.





Vsi predvajalniki imajo vgrajen zelo dober in poseben programski vmesnik. Osnovna Zappiti podatkovna baza lahko uporabniku prikažejo celotno datoteko filmov in nadaljevanke, kot tudi "trailer-je". Ta vmesnik zagotavlja tudi priročne funkcije, kot so iskalnik in možnost, da jih razvrsti po datumu izdaje.





Uradni distributer Zappiti predvajalnikov za našo celotno regijo (Slovenija, Hrvaška, Bih, Srbija, Makedonija in Črna Gora) je podjetje Archus.si d.o.o. in ga seveda lahko naročite preko naše spletne trgovine.

Več novic iz CES-a si lahko ogledate na O1Net, HDFever, Techradar, What Hi-Fi?, CNet, Engadget in mnogo več.  
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.