ZAPPITI 4K HDR - NOVA GENERACIJA

Zappiti je pred meseci predstavil zadnjo generacijo predvajalnika Zappiti 4K HDR. Celotna družina je ponovno sestavljena iz treh modelov in ima enako ohišje kot predhodnik. Tako imamo na voljo najmanjši model Mini, srednji model, ki ima možnost vgradnje 3,5'' diska in se sedaj imenuje One ter največji model Duo, z možnostjo vgradnje dveh 3.5'' diskov do skupne velikosti 16TB. Nova je celotna strojna oprema, ki sedaj omogoča več najnovejših filmskih standardov kot npr. 10bitna podpora, 4K/60p ipd. Zadnja generacija ima tudi več pomnilnika, Realtekov procesor pa dosega dosti več kot njegov predhodnik. Tudi ta generacija predvajalnika ima vgrajen Android sistem in prednaloženo Zappiti programsko opremo nove generacije.

Zappiti 4K HDR je na voljo v naši spletni trgovini Archus Shop po posebni ceni sejemskega popusta Internautica. Kmalu bo na voljo tudi prenovljena spletna stran Zappiti.si.

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.