ARCHUS.SI novosti

Archus.si je popolno prenovil svojo zunanjo grafično podobo. Z današnjim dnem so tako luč sveta ugledali naš nov logotip, nova spletna trgovina in prvi Archus.si blog. 


Razlog za prenovo je želja, da našim zvestim in novim obiskovalcem spletne trgovine ponudimo svež in bolj sodoben design z enostavnejšim in bolj preglednim dostopom do vseh izdelkov v trgovini. Poenostavili smo tudi nakup. Na podlagi želja naših kupcev smo tudi razširili asortiman izdelkov in sedaj ponujamo širok nabor blagovnih znamk s katerimi si obiskovalci lahko v naši trgovini opremijo celotni hišni kino. Z novo ponudbo bomo zadovoljili tako kupce, ki iščejo Lifestyle sisteme kot tudi bolj zahtevne kupce z željo po Audiofilskih sistemih.


Novost je uporaba bloga Archus.si preko katerega vas bomo obveščali o novostih v naši ponudbi, posodobitvah obstoječih produktov ter ostalih novostih iz sveta Avdio/Video opreme.


Vabimo vas, da si ogledate našo novo spletno trgovino in poiščete za vas zanimive izdelke www.archus.si


Veseli bomo vaših predlogov ali komentarjev na info@archus.si.


Hvala za zaupanje.


Egon Zonta, direktor Archus.si d.o.o.



Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.