NOVOST: ERZETICH AUDIO DEIMOS


Erzetich Audio je uradno predstavil najnovejši izdelek pod imenom Deimos. Deimos je Prestižni Dual mono High-End ojačevalnik slušalk v A-Klasi. Deimos je nastal iz Perfidus-a in želi biti najboljši ojačevalnik slušalk. Pod projektnim imenom POS (Perfidus on Steroids) je po dolgi študiji, izvrstnih materialih, prefinjeni izdelavi in seveda enkratnih projektih ustanovitelja in projektanta, Blaž-a Erzetič-a. Z Deimos-om sam Blaž Erzetič pravi, da je ponovno našel glasbo in da je izdelek izvrsten. Čisto vsak album, ki ga je poslušal je igral perfektno. Dizajn Deimos-a je preštudirana in nekaj posebnega, saj ni samo ena navadna "škatla", je predvsem lep za oči in seveda tudi lep za ušesa.
Tudi tokrat je uporabil "staran" les v kombinaciji aluminija, železa in akrila.Celotno paleto Erzetich Audio ojačevalnikih slušalk ste si lahko ogledali na naši skupni predstavitvi na Erzetich Audio testing Afternoon, meseca junija.

Sedaj je na voljo na uradni strani Erzetic Audio in na naši strani Archus.si.Uživaj in okusi glasbo!
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.