TEST: HIFIMEDIA BEST BUY - ZAPPITI ONE SE 4K HDR POVZETEK

Pred dnevi smo omenili kratek povzetek testa za Zappiti One SE 4K HDR pri reviji Hifimedia (Hrvaška). Ta teden je revija tudi izšla in vam ponujamo celoten test ter kratek povzetek.

Povzetek testa:

Nemogoče je narediti seznam vseh funkcij večpredstavnostnega predvajalnika Zappiti One SE 4K HDR, vendar smo v testi uspeli narediti nekaj najbolj osnovnih funkcij, ki smo jim uspeli vizualizirati.
Prednosti Zappiti One SE 4K HDR so ogromne v primerjavi z drugimi razpoložljivimi multimedijskimi predvajalniki na trgu. Kvaliteta izdelave, intuitivnost na zaslonu Grafičnega vmesnika, množica AV vhodov, kabelska / brezžična povezljivost, snemanje preko vhoda HDMI, upravljanje z vsemi razpoložljivimi AV vsebinami, zvočnimi in slikovnimi zmogljivostmi itd., so samo nekatere od odličnih kakovosti, ki jih ponuja ta multimedijski predvajalnik.
Uporabniki, ki želijo vrhunski multimedijski predvajalnik, ne bi smeli iskati drugje, ker ima Zappiti One SE 4K HDR vse, kar zahteva zahteven uporabnik, od enega samega multimedijskega predvajalnika.

Članek je na voljo na naslednji povezavi.
Vir: Zappiti.com in Hifimedia

Uradno zastopstvo za našo regijo (Adria) je podjetje ARCHUS.SI.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.