ZA BOLJ IN MANJ ZAHTEVNE! HDI DUNE ZA VSE UPORABNIKE!

Na letošnjem IFA v Berlinu je HDI predstavil še dve novosti. Poleg že opisanih HDI Dune HD MAX in HD SMART serije, je HDI predstavil še Dune PRO in Dune Lite 53D.

Dune PRO je audiofilska multimedijska naprava, ki se lahko poveže v domače omrežje in zagotavlja upravljanje vseh povezanih medijskih naprav preko televizijskega zaslona. Naprava je vrhunske kvalitete z balansiranimi izhodi, 7.1 kanalni digitalni in 2 kanalni analogni izhodi. Vgrajeno ima standardno Blue-Ray optično enoto, 3.5'' SATA enoto za trdi disk, brezžično in kabelsko mrežno povezavo ter HDI Dune Home tehnologijo za povezavo domačih enot (Connected Home Services). Največja novost je Dune Home tehnologija s katero se lahko spremlja dogajanje preko IP kamer in upravlja hišne naprave, ki podpirajo določene standarde (luči, termostati, detektorji gibanja, vratne ključavnice …). Prava posebnost je funkcija Mobile, ki omogoča nadzor vašega doma preko mobilnega telefona. Več o napravi si lahko ogledate na uradnem naslovu proizvajalca.

    
Dune HD Lite 53D je ravno nasprotje od prej opisanega modela PRO. Lite 53D spada v nižji cenovni razred in je namenjen manj zahtevnim uporabnikom. Zanimivost Lite 53D modela je raznolikost, saj je na voljo v petih različnih barvah, črni, beli, modri, zeleni in roza. Strojno, je naprava dobro podkovana, vsebuje procesor Sigma Designs 8653, ima 2 USB vhoda, SATA HDD vrata, čitalec SD kartic, HDMI in standardne A/V povezave (S/PDIF optical avdio, stereo avdio, component video, composite video). Več o HDI Dune Lite 53D si lahko preberete na uradnem naslovu proizvajalca.

   
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.