NEKAJ HDI NOVOSTI

Pred časom smo poročali o »monstrumu« HDI Dune PRO, ki naj bi ugledal luč sveta še letos. Včeraj smo od proizvajalca HDI prejeli novico, da so izzid naprave prestavili na pomlad 2011. Za zamik proizvodnje naj bi se v HDI-ju odločili na podlagi novih predlogov strank o dodatnih izboljšavah na napravi. Pustimo se presenetiti.

HDI Dune predvajalniki bodo dobili še enega brata v trenutni seriji. HDI Dune HD Duo, ki bo po zunanjosti enak HDI Dune HD MAX le, da bo imel še eno režo za vgradnjo trdega diska v Rack enoto, namesto Blue-Ray enote.

Vabimo vas, da si na naši strani ogledate nove teste HDI Dune HD MAX in HD Smart predvajalnikov. Po testih sodeč so Dune predvajalniki zelo dober nakup. Obveščamo vas, da je HD MAX trenutno še na zalogi, HD Smart pa bo na razpolago predvidoma do konca tega meseca. Vaš nakup in rezervacijo lahko opravite v rubriki »Naročilo«.

   

 

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.