BLUES FESTIVAL POSTOJNSKA JAMA: PAUL LAMB & THE KING SNAKES

Paul Lamb & The King Snakes so najboljši britanski blues ansambel. Paul Lamb je preživel trideset let kričanja in skakanja v klubih rodnega North-Easta, premaknil se je v London, na koncerte in festivalske odre, ustvaril je lastno kreacijo svojih herojev ustne harmonike in lastnega izjemnega in prirojenega talenta. Njegova zgodba je tudi zastopanje Britanije na svetovnem prvenstvu ustne harmonike, nastopal je tudi z nepreglednim številom blues glasbenikov, ki so obiskali njegove kraje. 


Ostali člani skupine so še izkušeni pevec in ritem kitarist Chad Strentz, basist in pevec Rod Demick, ter bobnar Sonny Below in kitarist Raul de Pedro Marinero, ki sta si nabrala številne izkušnje skozi glasbena leta. V svetu, kjer je blues v nevarnosti, da postane zgolj moka v močniku, so Paul Lamb and the King Snakes pravi branik bluesovskim prizadevanjem.

Življenje se stalno obnavlja. Tudi Paul Lamb and the King Snakes so tako začeli novo poglavje svoje zgodovine. Nove preizkušnje jih bodo predstavile in njihov napor bo še naprej usmerjen k publiki, ki bo znala ločiti med čisto obrtjo in pravim igranjem. V svetu, kjer je blues v nevarnosti, da postane zgolj moka v močniku, so Paul Lamb and the King Snakes pravi branik bluesovskim prizadevanjem.

Vir: Blues Festival Postojnska jama, Paullamb
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.