NOVO: ZAPPITI MEDIA CONTROL APLIKACIJA ZA ANDROID



Po Zappiti aplikaciji za iPAD in iPhone izdelke, je sedaj na voljo tudi Zappiti Media Control za Android naprave. Aplikacija je izvedena na bazi iOS sistema vendar še dodatno dodelana. Z Zappiti aplikacijo za Android naprave lahko brskate po platnicah filmov in TV oddaj, opravite raziskave s sortiranjem filtrov ter zaženete predvajanje filma in TV oddaje preko multimedijskega predvajalnika. Novost aplikacije je sposobnost in nadzor predvajanja glasbe brez obračanja pozicije TV ekrana ter omogoča predvajanje vseh albumov, ki so v skupni rabi.


Zaslon aplikacije je dinamičen in se prilagaja avtomatsko za vse Android naprave. Zaslon je sicer v osnovi nastavljen na razmerje 1920x1080 kot npr. OPPO Find 5. Edino opozorilo velja za procesor, saj aplikacija deluje le na močnejših procesorjih. Moč in hitrost procesorja je pomembna zaradi optimizacije časa prikaza slik aplikacije. 

Kasneje bo možno še nekaj dodatnih možnosti kot npr.:
- Dinamično označevanje "Seen/Not seen"
- Brisanje datotek z Android napravo (sinhronizacija z Zappiti Media Center)
- lokalno predvajanje






Opozorilo:

Prva Beta različica je pripravljena za uporabnike Zappiti Player in za uporabo aplikacije je potrebno vnesti žeton (Token), ki ste ga prejeli ob nakupu izdelka Zappiti Player. Aplikacija za Android je tako popolnoma brezplačna za uporabnike Zappiti Player-ja.

Za uporabnike Dune HD predvajalnikov, aplikacija trenutno še ni na voljo in bo v bodoče plačljiva.






Za uporabnike iOS naprav bo nova verzija kmalu na voljo. Aplikacija je seveda za uporabnike Zappiti Player-ja brezplačna.

Povezave: 
Zappiti Slovenija Facebook stran
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.