TESTI: OPPO BDP-103EU DARBEE

Oppo BDP-103EU Darbee, je na voljo od novembra 2013. Pripravili smo vam prvi paket testov raznih priznanih A/V revij ali spletnih portalov. Uživajte v branju.




What Satellite & Digital TV Magazine:

(Februar/Marec 2014; Mark Craven, UK)
Dodatek "Darbee" naredi Oppo predvajalnik zanimiv del kompleta, ki vključuje nekaj čudovitih lastnosti in dobro povezlljivost. Vse v enem izdelek s priporočenim nakupom.

Sound & Vision:

(Februar 2014, Kris Deering)
Naš "Top Pick" Blu-Ray predvajalnik je z verzijo Darbee dobil še boljšo obdelavo video in podporo za predvajanje DSD dototek.
Celoten test.

AVForums:

(Januar 2014 | Steve Withers)
Oppo BDP-103D je odličen predvajalnik, ki si zasluži priporočilo v tej osnovi.
Celoten Test.


Stereo & Video Magazine:

(December 2013)
Oppo BDP-103EU in 103D sta na videz identična, kot npr. dva HDMI izhoda in vhoda, polno analogno dekodiranje 7.1 Blu-Ray ter 5.1 SACD in DVD Audio, mrežna povezava in 3 USB vrata. BDP-103D je eden izmed najbolj univerzalnih predvajalnikov, ki zagotavlja dosedanji Oppo standard z izboljšano Video kvaliteto.


Home Cinema Choice:

November 2013; Mark Craven, UK)
Vsakdo, ki razmišlja o nakupu Oppo BDP-103EU, lahko razmisli o dodatni investiciji 100€ za izboljšano verzijo in s tem pridobi res čedno igračo.
Celoten test.


Pred nekaj meseci smo že objavili članke o prvih testih za Oppo BDP-103D. Testi so bili opravljeni s strani HDFever in Les Années Laser. V letošnjem februarju pa s strani Home Theater Review.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.