ARCHUS.SI PREDSTAVLJA: ASUS XONAR ESSENCE STU

Z veseljem vam sporočamo, da smo postali uradni zastopniki za Asus Hi-Fi izdelke oz. njihove vrhunske DAC naprave. Asus se je že pred leti spustil v Hi-Fi vode in pričel z izdelavo vrhunskih High Fidelity DAC izdelkov. Pred leti je Asus že ponujal DAC naprave po raznih računalniških trgovinah in ostalih masovnih spletnih trgovinah, vendar so hitro spoznali, da si s tem delajo le škodo, saj resnega Hi-Fi-ja ne more prodajati vsakdo. Tokrat se je Asus odločil, da bo Hi-Fi izdelke prepustil Hi-Fi ponudnikom, računalniške izdelke pa računalniškim ponudnikom. Na srečo Archus.si ponuja v prvi vrsti Hi-Fi izdelke in kot dodatke še ostale komponente kot so npr. NAS, prenosniki ipd. V naši trgovini smo že dodali nekaj DAC-ov in jih bomo v prihodnjih dneh še dopolnili. V prihajajočih tednih bomo dopolnili tudi NAS strežnike in ostale naprave iz Asus asortimana, ki so vezane na samo uporabo Hi-Fi-ja.


Danes vam predstavljamo najmlajšega brata iz serije zunanjih DAC izdelkov, ki je hkrati tudi predojačevalnik za slušalke in nosi ime Asus Xonar Essence STU. Ta model je razvit na osnovi računalniške komponente ST/STX, z rahlo modifikacijo in dodanim ohišjem. Je najmanjši iz serije Hi-Fi in namenjen začetnim potrebam Hi-Fi-ja. Več o samem izdelku si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer lahko tudi opravite nakup.

Photo 1 of 1

Teste izdelka si lahko ogledate na naši povezavi.


Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.