PREDSTAVLJAMO: ARCHUS AUDIO PRIMUS


S ponosom vam predstavljamo naš prvi izdelek PRIMUS, Integrirani Cevni Ojačevalnik modularne izvedbe z močjo 2x8W v A-Klasi. Primus smo razvili skupaj z verjetno najboljšim razvojnikom na slovenski Hi-Fi sceni, z g.Burianom (Audio Alto). Primus je narejen na konceptu Audio Alto proizvodov, s posebnim dizajnom in odlično kvaliteto zvoka. 


Opcijsko smo mu dodali še gramofonski predojačevalnik RIAA z možnostjo MM in/ali MC, DAC modul 24bit/192kHz in Bluetooth modul 4.0 apt-X. 
Primus je narejen za vse generacije saj združuje tehnologijo avdiofilskih cevnih ojačevalnikov izpred nekaj desetletij in novodobne module kot so DAC in Bluetooth. Želja je bila narediti ojačevalnik, ki ga bodo lahko uporabljali "nostalgiki" in mlajši s pametni telefoni in tablicami. Pri tem smo dodali še nekaj dizajna in naredili izdelek navidezno prijeten. Želeli ga boste imeti in pokazati vašim prijateljem.


Primus je ojačevalnik v A-Klasi, zato je zvokovno na višjem nivoju, saj ob poslušanje glasbe enostavno uživate, saj začutite pristnost in detajle glasbe, ki jih prej verjetno nikoli niste.
Pri Primus-u smo uporabili cenovno dostopne in zelo kvalitetne materiale ter naredili izdelek, ki bo dostopen širši publiki, vendar še vedno ohranil avdiofilski značaj.



Primus bomo prvič predstavili na letošnjem Multimedia Hi-Fi Show-u v M Hotelu v Ljubljani in sicer v sobi 102, vljudno vabljeni.


Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.