CES 2016: KRATEK POVZETEK



Kaj se je zgodilo zanimivega na letošnjem CES-u? Veliko! Sledi kratek povzetek:

Zappiti je predstavil celotno kolekcijo Zappiti predvajalnikov zadnje generacije 4K. Zraven so si obiskovalci lahko ogledali še najvnovejši iPad cover, ki deluje na Zappiti Media Center V4 ter najnovejši Zappiti NAS. Zappiti NAS je video jukebox, ki omogoča "kopiranje" Blu-Ray in DVD enot direktno v notranji Zappiti Media Center namenjene osebni zbirki filmov ter multiroom sistemu predvajanja preko Zappiti Player-jev 4K.


Zappiti NAS je dejansko NAS strežnik z možnostjo vgradnje 8 trdih diskov skupne velikosti 48TB. Dodatno ima vgrajen optično enoto ter ima vgrajen Zappiti programsko opremo za skupno komunikacijo z ostalimi Zappiti predvajalniki v mreži. Pričetek prodaje naj bi se pričel od marca 2016 dalje, cene pa naj bi se gibale nekako tako.

Verzije z diski (končne cene se lahko še spremenijo):
- Zappiti NAS 8N : 2390 €
- Zappiti NAS 8N RIP : 2690 €
- Zappiti NAS 8S : 2690 €
- Zappiti NAS 8S RIP : 2990 €

Verzije brez diskov (
končne cene se lahko še spremenijo):
- Zappiti NAS 8N (HDD kot opcija) : 1290 €
- Zappiti NAS 8N RIP (
HDD kot opcija) : 1790 €
- Zappiti NAS 8S (
HDD kot opcija) : 1490 €
- Zappiti NAS 8S RIP (
HDD kot opcija) : 1990 €

Video predstavitev Zappiti razstavnega prostora na CES-u:



Optoma je na svojem razstavnem prostoru predstavil nekaj novosti in nekaj zadnjih modelov kot npr. HD37, HD50, HD28SE (z Darbee procesorjem) ter najnovejši demo izdelek Optoma DLP 4K LED




Še video posnetek:




Realtek je predstavil prototip RTD 1295, ki naj bi ugledal luč sveta proti koncu leta 2016. Podpiral naj bi pravo 4K sliko ter 10bit animirane filme (Animacije). Kaj več še ni znanega glede tega procesorja.



Izdelke Optoma in Zappiti dobite pri Archus.si.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.