NOVO: PHONAR VERITAS STYLE



Phonar Akustik je Nemški proizvajalec zvočnikov, ki je na trgu že 35 let in je predvsem dobro znan v Nemčiji ter ostalih državah Evrope. Kljub temu, da v Sloveniji še ni dovolj prepoznavna blagovna znamka, je Phonar ena zelo resnih akterjev na področju Hi-Fi-ja. Phonar je tokrat predstavil najnovejšo serijo nižjega cenovnega razreda, ki je zamenjala dosedanjo serijo Ethos. Nova serija nosi sedaj ime Veritas Style in je na voljo pri uradnem distributerju Archus.si. Najnovejša serija Style ima kar nekaj novih zvočnikov in sicer model M2, P2, C2, kasneje pride še na razpolago model P3. M2 je kompaktni zvočnik, P2 je samostoječi zvočnik, C2 je center, P3 pa bo samostoječi zvočnik z nekoliko več moči. Modeli Surround 100G in nizkotonec AS180 so ostali še vedno enaki še iz serije Ethos. Style je na voljo v dveh barvah, v mat beli in mat črni. Linije serije Style so enostavne, minimalistične in bolj trendovske. Še posebej je zanimiva mrežica, saj se le-ta namesti na ohišje zvočnika z magnetki in omogoča lepši izgled zvočnika.
Kot vse zvočnike Phonar lahko tudi serijo Style uporabite kot stereo zvočnike ali kot zvočnike za hišni kino.

Cene so tudi zelo zanimive, saj za ta cenovni razred dobite zelo dober zvočnik, ki bo razveselil še tako velikega skeptika. Izvrstna izdelava, izvrstne komponente, pravilna regulacija kretnice, driverjev in ohišja ter dobra cena so značilnosti Phonar zvočnikov.

Phonar Veritas Style si lahko ogledate na spletni strani Sound&Pixel.


Novo serijo Phonar Veritas Style si lahko omislite v spletni trgovini Archus. 
Trgovine in prodajalci vabljeni v sodelovanje, pošljete nam mail na info@archus.si, saj vam bomo rade volje omogočili trženje vrhunske znamke Phonar.

Testi in recenzije sledijo v naslednjih mesecih.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.