NOVOSTI: MUSIC HALL AUDIO

Na sejmu v Munchen-nu je Music Hall Audio predstavil nekaj novosti. Music Hall je prenovil skoraj celotno paleto gramofonov. Sedaj imajo vsi modeli oznako X.3. Večinoma so nove ročke in asinhronski motorški ter odjemne doze. Roy Hall je pri novih modelih dejansko na tipični Music Hall platformi uporabil ročko in motorček, ki se načeloma uporablja na enem modelu višje. S tem je tudi nižji model postal kvalitetnejši oz. za en rang boljši.

Music Hall serija izdelkov

Music Hall mmf-2.3 SE


Music Hall mmf-5.3


Music Hall mmf-7.3


Music Hall mmf-9.3



Novosti so tudi pri elektroniki in sicer obeta se novejši model srednjega razreda, model a30.3 Integrated Amplifier (spodnja siva komponenta). Narejen na osnovi dosedanjega a15.3 s tem, da bo imel digitalne vhode in ojačevalnik večje moči. Ostal bo pa še vedno vhod za gramofone. Cena naj bi bila 999 € z DDV. 



Music Hall c-dac 15.3 levo zoraj, pod njim a15.3, pod njim pa najnovejši a30.3 (sive barve), desno zgoraj ph25.2, pod njim pa dac25.3.

Druga novost je kvalitetnejši predojačevalnik za gramofone višje kvalitete, ki nosi oznako Music Hall pa2.2 USB Phono Preamplifier. Dosedanji pa1.2 bo še vedno aktualen vendar je namenjen nižjemu srednjemu razredu gramofonov,

Music Hall pa2.2 na sredini spodaj

Nov je tudi naprednejši Music Hall mata, z oznako AZTEC Blue Mat, ki dodatno ublaži vibracije plošče in igle z ročko. Zaradi 3 linijskih površin je Aztec Blue Mat še boljši od Cork Mat in je namenjen višjim cenovnim razredom gramofonov. Vokal je še bolj miren in čist, glasba pa doživi čisto drugo dimenzijo občutkov.

turntable mat aztec by music hall

Izdelki Music Hall so na razpolago pri Archus.si, Gramofoni so na voljo po naročilu. Nekateri modeli so dobavljivi takoj, druge je potrebno počakati nekoliko dlje. Novi modeli elektronike zaenkrat še niso na voljo.









Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.