NOVOSTI: PHONAR AKUSTIK

V Munchen-u je tudi Nemško Phonar Akustik predstavil novo prenovljeno linijo najcenejšega razreda, ki so jo poimenovali Veritas STYLE, prej Ethos. 
Na ogled sta bila Veritas M2 Style črne barve in Veritas P2 Style bele barve. Linija Style je zelo mamljiva, saj nudi izjemno kvaliteto izdelave, zvoka ter so cenovno zelo ugodni oz. primerljivi konkurenci.
Za npr. M2 Style boste odšteli 498 € z DDV za par, za samostoječi model P2 Style pa 898 € z DDV za par, center C2 Style je na voljo za 399 € z DDV za kos. Nizkotonec je ostal iz serije Ethos in sicer model AS-180 z vrednostjo 499 € z DDV za kos ter surround sistem 100G, ki stane 598 € z DDV za par. 
S serijo Style si lahko sestavite že zelo resen stereo sistem ali hišni kino sistem.


Zraven smo si lahko ogledali še celotno obstoječo linijo srednjega razreda Veritas NEXT in najvišjo High-End linijo CREDO.
Veritas M4 Next (črni-levo zgoraj), za njim Veritas P4 Next (češnja-leva sredina zgoraj), pod njim Veritas P6 Next (oreh-leva sredina spodaj), Credo Reference (Macassar Ebony-desna sredina) in Veritas P8 Next (beli-desno).


Zastopnik za zvočnike Phonar je podjetje Archus.si.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.