PREMIERE NA AUDIO SHOW HI-FI LJUBLJANA


Na letošnjem prvem Audio Show Hi-Fi Ljubljana bomo predstavili, kar nekaj novosti in premier na našem tržišču. Novost bodo prav posebni porcelanasti Full range zvočniki iz Dunaja, Mo Sound Classic! Zvočniki so posebni po dizajnu in po uporabljenem materialu - Dunajskem porcelanu. Premierno se jih boste lahko ogledali na letošnjem sejmu, ne zamudite te priložnosti.


Naslednja novost je nastala v sodelovanju za vrhunsko in svetovno znano blagovno znamko Audio-Technica. Predstavili vam bomo nekaj zanimivih in različnih Hi-Fi slušalk, ki jih lahko priklopite na različne načine, s kablom ali brezžično, namenjen so tako "klasičnem" poslušanju glasbe kot bolj moderni varianti, npr. prenosnim ojačevalnikom ali telefonom. Prav posebna poslastica bo paradni konj Audio-Technice, AT-HA5050H v kombinaciji z Wood serijo slušalkami.Pridite pogledat in poslušat, ne bo vam žal.


Naslednja slovenska premiera je Aedle VK-1, ki so dizajnersko zelo posebne slušalke, doma iz Francije. Lahko bi se izrazili kot v filmu: From Paris with Love oz. Iz Pariza z ljubeznijo, če se zaljubite v male parižanke, jih boste želeli kupiti in uporabiti v vašem vsakdanu, doma, v pisarni, knjižnici ali celo na ulici ter jih tako pokazati ostalim.


Slušalke vam bomo predvajali z različnimi komponentami kot so npr. Asus One MKII Muses Edition in Music Hall ph25.2 ter kot že napisano Audio-Technica AT-H5050HA.




Zraven vam bomo pokazali še kakšno poslastico iz naše redne ponudbe, npr. DoAcoustics Macrocosmo Impact in Macrocosmo Impact Active ter nekaj aktualnih medijskih predvajalnikov kot npr. Dune HD Solo 4K in Popcorn Hour A-500


  


Vabljeni na sejem.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.