MULTIMEDIA HI-FI SHOW 2017: AUDIO KONTAKT REPORTAŽA


V članku vam predstavljamo še reportažo o Hi-Fi Multimedia Show-u 2017 s strani Audio Kontak-a. Mnenje našega razstavnega prostora s strani Matej-a:

"Sledila je premiera pri Archus Audio, kjer so v sodelovanju z Audio Alto splavili lampaški integriran ojačevalnik. Pri vhodu v demo prostor nas je pričakala očarljiva hostesa Tanja. Ravno v trenutnku našega obiska je bila v prostoru taka gužva, da smo enostavno morali prestaviti obisk na malo kasneje. Prikazan sistem je bil čisto primeren sobi, sestavljali pa so ga integrirani ojačevalnik Primus, zvočniki AA R101 FR ter multimedijski predvajalnik AA MMC 3. Posebnost predstavljenega lampaškega integtrirca je v tem, da deluje v A klasi 2x8w in je zraven možno dokupiti tudi Bluetooth modul, DAC ter na koncu še phono modul. Tako imate potem skoraj vse v enem komponento. Izdelava ojačevalnika je na nivoju, okvirna cena pa je predvidena okoli 1.600,00 EUR.

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.