KONCERT BRIT FLOYD-OV V LJUBLJANI

V petek, 9. 11. 2012 bomo lahko v Hali Tivoli uživali ob legendarnih hitih skupine Pink Floyd, saj v Ljubljano prihaja njihova uradna tribute skupina.

Brit Floyd je uradna tribute skupina Pink Floyd-ov iz Velike Britanije. Skupina je nastopala že po celem svetu. Njihovi nastopi, ki vsebujejo spektakularne projekcije, luči in animacije saj  temeljijo na Pink Floyd znanih koncertnih turnejah. Skupino sestavlja 13 članov, ki skrbijo za to, da so nastopi vrhunsko izvedeni in avtentični. Skupina je bila na novo osnovana iz skupine The Australian Pink Floyd Show, ki je nastopila celo na 50. rojstnodnevni zabavi Davida Gilmore-ja v Londonu leta 1996. Mnogi glasbeni kritiki in ljubitelji skupine Pink Floyd, pravijo, da so prava reinkarnacija skupine v živo in najboljša tribute Pink Floyd zasedba na svetu, pri čemer izvajajo izbrane pesmi iz vseh albumov iz njihove dolgoletne kariere.

Spektakel so Brit Floyd ustvarili skupaj z glasbenim režiserjem Damianom Darlingtonom ob izidu albuma največjih uspešnic skupine Pink Floyd 'A Foot In the Door', vseboval pa bo najboljše skladbe v celoti, po osebnem izboru originalnih članov skupine Pink Floyd!

Ne izpustite priložnosti in podoživite legendarne Pink Floyd uspešnice. Koncert bo v Hali Tivoli, danes, 9.11.2012 po 20 uri.

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.