SIMPLE AUDIO NA ARCHUS.SI



Izdelki Simple Audio smo prejšnji mesec testirali in predstavili na Hi-Fi Multimedia Show-u v Ljubljani. Sedaj je na voljo tudi pri Archus.si. Simple Audio spada v višji srednji razred in je po funkcijah, audio kvaliteti in ceni zelo zanimiv izdelek. Zaenkrat sta na voljo 2 audio predvajalnika, Roomplayer 1 in Roomplayer 2 ter Powerline Adapter AV200.

Roomplayer 1 je network streamer, ki ima že vgrajen izvrsten 2x50W ojačevalec in ga lahko uporabite kot samostojno enoto. Nanj priklopite samo še zvočnike in imate pravi minimalističen Hi-Fi z možnostjo streamanja glasbe iz vaše mreže (NAS, PC...) ali poslušanja glasbe direktno iz Interneta. Roomplayer poganja 24bitno glasbo oz. HD glasbo, hitrost mreže je do 200 Mbs. Vsebuje izhode za slušalke, ima digitalni izhod, izhod za Subwoofer ter dodaten audio vhod. Roomplayer je še poseben po uporabnosti, saj si lahko postavite več predvajalnikov po vašem domu in uporabite Multiuser funkcijo. Trenutno je narejena aplikacija za iOS ter za PC, v bodoče bo na voljo še aplikacija za Android.



   



Roomplayer 2 je identičen modelu 1, s tem, da nima vgrajenega ojačevalnika in ga lahko kombinirate z obstoječim Hi-Fi sistemom ter ga s tem dogradite.

V primeru, da imate težave z mrežo oz. ni mogoče priklopiti mrežnega kabla tam kjer bi želeli postaviti vaš Simple Audio Roomplayer, si lahko omislite samo 1 adapter AV200 in z njim "omrežite" celoten dom. Predvajalnike uparite z AV200 adapterjem ter jih postavite tam kjer želite, tako imate Multiroom sistem na zelo enostaven in praktičen način.



 


Poslušajte vašo glasbo v visoki kvaliteti na enostaven in praktičen način.


Še nekaj prvih testov Simple Audio Roomplayer:

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.