SALON HIFI 2013 V PARIZU

Danes odpira svoja vrata Pariški Salon HiFi Home Cinéma & Technologies d'intérieur in bo trajal 2 dni (sobota in nedelja). Premierno bodo naši kolegi na salonu predstavili oba Zappiti predvajalnika in Zappiti programsko opremo ter Zappiti Control. Poleg predstavitve izdelkov Zappiti, bo novost salona predvsem Zappiti Media Streaming in Zappiti Dynamic.Aplikacija Zappiti Media Streaming omogoča predvajanje filmov preko tablice ali pametnega telefona tudi brez uporabe Zappiti predvajalnika, lahko pa "streama" vsebine iz druge naprave v omrežju. Zappiti Media Streaming je samostojna aplikacija za predvajanje video vsebin iz lokalnega ali mrežnega vira.
Zappiti Dynamic je nov in izboljšan sistem video platnic (covers), ki se uporabi pri Zappiti Predvajalniku, z naprednim iskalniku podprtega z Zappiti Cloud.


V primeru, da ste trenutno v Parizu, lahko obiščete sobo (HT1-HT2) kjer vam bodo kolegi pokazali celotno paleto novosti Zappiti.V primeru, da je Pariz daleč, počakajte še slaba 2 tedna, čaka vas presenečenje, v Ljubljani.

Vir: Salon HiFi Home Cinema Paris
Share on Google Plus

About ARCHUS Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.