ZAPPITI MEDIA CONTROL za iOS


Na voljo je nova različica Zappiti Media Control za iOS sisteme. Zappiti Media Control programska oprema omogoča krmiljenje vašega Zappiti predvajalnika ali Dune predvajalnika. Krmilite lahko vašo kolekcijo filmov in glasbe, predvajate želeno datoteko in upravljate predvajalnik kot navaden "daljinc". Prijeten grafičen vmesnik vam prikaže vse potrebne informacije in pri tem ni potrebno prižigati TV ekrana. 
Nova verzija je sinhronizirana avtomatsko z Zappiti Cloud, ki omogoča sinhronizacijo platnic in "coverjev" filmov ter glasbe direktno. V primeru, da platnica že obstaja v "Oblaku", jo ne ponovno naloži v bazo. Na takšen način je postal Zappiti še hitrejši.


Zappiti Media Control za iOS sisteme je dodatno prilagojen za Retina zaslone, ki se uporabljajo pri iPhone 5, iPhone 5s in iPhone 5c ter novemu iPad-u. Aplikacija je kompatibilna s "klasično" temo in "silver" temo.

Prenos: 
Zappiti Media Control (iOS) za Zappiti predvajalnike (brezplačno)
Zappiti Media Control (iOS) za Dune predvajalnike (plačljivo)

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.