CYRUS AUDIO

Z veseljem vas obveščamo, da je legendarni Cyrus Audio sedaj na voljo tudi v Sloveniji. Cyrus izdelki so od leta 2005 pridobili kar 29 priznanj kot najboljši izdelek. Paleta izdelkov je zelo obširna in pestra, saj si lahko vsak uporabnik naredi sistem po želji. Dizajn Cyrus izdelkov je poseben in lahko uporabimo izraz "Angleška Cyrus klasika". Še posebej je zanimiv njihov "streamer", Cyrus Streamline2, ki vsebuje ojačevalnik z močjo 2 x 30W / 8 Ohm in možnostjo "streamanja" glasbe iz mreže, NAS-a ali iRadia. Streamer podpira različne audio formate kot so WAV, FLAC, ALAC, AAC, MP3, WMA, AIFF in High Resolution 24Bit/192Khz. 

Streamline2 lahko po želji postavite v kuhinjo, sobo, spalnico in ker ima že vgrajen ojačevalnik dodate samo še zvočnike ter si z minimalizmom ustvarite pravi Hi End zvok.

Cyrus izdelke morate poslušati, šele nato si lahko ustvarite pravo slike kvalitete izdelka.

Vir: Cyrus Audio

Cyrus izdelki so na voljo tudi pri Archus.si. Za več informacij nas prosim kontaktirajte na e-mail. Možna je tudi predstavitev v demo room-u, po predhodnem dogovoru.

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.