TEST OPPO BDP-103EU - HD FEVER

Tudi HD Fever je pred kratkim testiral najnovejši Oppo BDP-103EU. Po oceni HD Fever-ja je Oppo BDP-103EU dobil najboljšo oceno oz. 3 zvezdice za "Experience Vidéo" in "Experience 3D", za "Experience Audiophile" pa je prejel 2 zvezdice.



Kratek povzetek testa:
"OPPO-tu je ponovno uspelo preseneti z odličnim predvajalnikom, ki ponuja številne izboljšave in inovacije: HDMI vhod združljiv s 1080p, 3D in MHL funkcije, izboljšava digitalnega vezja in analognega sistema, hiter in odziven predvajalnik. Naprava je zelo tiha in se ne segreva, Blu-ray disk požene v hipu, 1080p in 4K upscaling. Predvajanje optičnega diska Blu-ray 3D, predvajalnik nudi odlično upravljanje z globino slike, zelo dobra konverzija iz 2D v 3D."


Test preveden z Google Predvajalnikom.

Vir: HD Fever

Oppo BDP-103EU na razpolago pri Archus.si. Vaš Oppo BDP-103EU lahko spremenite v najboljši audiofilski predvajalnik s pomočjo Musical Fidelity V-DAC II in z optičnimi kabli Audioquest.

  Audioquest CINNAMON OptiLink

Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.