MULTIMEDIA HI FI SHOW LJUBLJANA - POVZETEK

Med 12-im in 14-im oktobrom 2012 se je ponovno odvijal MULTIMEDIA HI FI SHOW v Ljubljani. Na sejmu so se predstavili samograditelji in distributerji blagovnih znamk kot npr. Gallus Audio Technology & Elektroakustika & V Commerce, FFF / Intelli, Audio Alto & Decibel, PTS, SM Design & NAT Audio, Aquisitum Magnum, Intek, Horn-S & Lix Audio & Basic Audio, DB Audio. Sistem Fidelity, Colibri Labs, Mars Audio, Kuzma, Asbis, Castor Cables & Ese Lab, Copycard…. Ogledali in naposlušali smo se lahko tudi arhivskega in še vedno delujočega Studer C37 Tube, ki kljub letom nudi še vedno izvrsten zvok.
V kleti je bil premierno razstavljen Cyrus v kombinaciji z Dynaudio Xeo3 in Harbeth HL5. V treh Demo prostorih Intek-a se je odvijal podaljšek Hi Fi sejma, kjer ste si lahko naposlušali preostali del ponudbe kot npr. ATC, Magnepan, Creek, Olive. V posebnem Life style prostoru, kjer so bili razstavljeni Tivoli Audio, Audio PRO, Pro-Ject, Dynaudio, Genevalab ter premierno Simple Audio smo prispevali tudi mi (Archus.si) naš del in vam omogočili poslušanje ter primerjavo izdelkov.
Simple Audio bo kmalu na voljo tudi na naši spletni strani Archus.si.

Slike si lahko ogledate na naši Facebook strani ali Google+ strani.
Share on Google Plus

About Archus.si Blog

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.